Rörjour - Söderorts vvs och bygg AB
Ring mig!

Rörjour

Har du fått ett läckage, ett avloppsstopp, annat akut stopp eller avloppsproblem?

Vi hjälper dig direkt med läckage & avloppsstopp

Behöver ni omedelbar hjälp med VVS-relaterade problem? Tveka inte att ringa oss direkt och fyll i formuläret nedan. Vi är vanligtvis på plats inom en timme i Stockholmsområdet och står redo att hjälpa er med alla akuta VVS-ärenden, som stopp i avlopp, stamstopp, behov av spolbil, vattenläckor, spruckna rör och trasiga varmvattenberedare, bland annat.

Våra erfarna rörmokare är experter på att hantera en rad olika VVS-problem och kan erbjuda er en fullständig service från början till slut. Dessutom har vi möjlighet att snabbt få tillgång till nödvändigt material genom våra grossister, även under helger och kvällar/nätter, för att säkerställa att vi kan erbjuda en effektiv och pålitlig lösning på era VVS-bekymmer.

Ring oss så hjälper vi dig, vi är i regel på plats inom 1 timme.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
   
 
   

När varje minut räknas

Stopp i avloppet?

Få hjälp med alla akuta problem såsom läckage, rörledningsproblem, stopp i avlopp, eller annat med ditt avlopp och ledningar. Vi är alltid redo.

Lägenhet, Hus & Kontor

Vi tar ärenden av både privatkunder och företag. Vi kommer snabbt till undsättning för att hjälpa dig med akuta VVS-problem.

Vattenläcka

Vid vattenläcka kan det behövas hjälp kvickt. Om exempelvis ett rör har spruckit och det rinner vatten över golvet kommer vi gärna och hjälper till.

Certifierad Service

Vi ställer höga krav på oss själva och våra medarbetare. Vi är ständigt uppdaterade kring branschkrav och regler.

Fyll i formuläret

Få kontakt med våra professionella rörmokare & boka tid.

Få en kostnadsfri offert

Vanliga frågor och svar

Hur snabbt kan ni komma ut på jouren?

I Stockholms området försöker vi alltid vara ute inom en timme, beroende på hur mycket vi har att göra.

Vilka jobb utför ni på jouren?

Alla VVS jobb kan vi utföra på jouren tex stamstop, stopp i avlopp, byte av VVB, spruckna rör, trasiga rör, rör läckage eller bara ett byte av en blandare. Vi kommer alltid in hos våran grossist och kan hämta ut allt som kan behövas för ditt akuta behov.