Badrumsrenovering - Söderorts vvs och bygg AB
Ring mig!

Badrumsrenovering

Ge ditt badrum en lyxig makeover med Söderorts VVS och Bygg – din pålitliga partner inom VVS och badrumsrenovering!

Vi är experter på att skapa drömbadrum som kombinerar stil, funktion och säkerhet.

Renovera ditt badrum med Söderorts VVS och Bygg - din betrodda partner inom VVS och badrumsunderhåll! Vi är experter på att skapa drömbadrum som kombinerar stil, funktion och säkerhet. Med mer än 20 års erfarenhet och en SäkerVatten-certifiering kan du vara säker på att vi tillhandahåller en hög servicenivå och service. Dessutom kan du dra nytta av ROT-avdraget som ger dig en skattereduktion på upp till 50 000 kronor på arbetskostnader – vilket gör din badrumsrenovering mer överkomlig och ekonomiskt smartare.

Välj mellan trendiga stilar som modern, minimalistisk eller klassisk, och låt oss hjälpa dig att hitta de bästa materialen och lösningarna för ditt unika badrum. Satsa på ett tryggt och bekvämt badrum med Söderorts VVS och Bygg – kontakta oss idag för att komma igång med din drömrenovering!

Ring oss så hjälper vi dig, vi är i regel på plats inom 1 timme.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
   
 
   

Varför göra en badrumsrenovering?

Ökad funktion och komfort

Genom att göra en badrumsrenovering kan du öka funktionaliteten och komforten i ditt badrum. Det kan innebära att installera nya badrumsinredningar eller förbättra ventilationen, belysningen eller golvvärmen. En uppdatering kan göra ditt badrum mer praktiskt och bekvämt för dig och din familj.

Ökad säkerhet

Gamla badrum kan innebära säkerhetsrisker såsom halkiga golv, läckande rör och obalanserad dusch. Genom att genomföra en badrumsrenovering kan du minska dessa risker och skapa en säkrare miljö för både dig och dina gäster.

Ökad estetisk tilltalande

Ett uppdaterat badrum kan ge en modern och snygg look till ditt hem. Det kan också öka värdet på ditt hem och göra det mer attraktivt för potentiella köpare. Genom att välja nya kakel, golv och andra inredningsdetaljer kan du skapa en stil som passar din personliga smak.

Minska underhållskostnader

Genom att uppdatera rör, fixa läckor och byta ut gamla och ineffektiva armaturer kan du minska underhållskostnaderna på lång sikt. Det kan också bidra till att minska dina vatten- och energikostnader genom att välja nya energieffektiva produkter och installationstekniker.

Fyll i formuläret

Få kontakt med våra professionella rörmokare & boka tid.

Få en kostnadsfri offert

Vanliga frågor och svar

Vilka steg ingår i en badrumsrenovering?

En badrumsrenovering inkluderar vanligtvis följande steg: planering, rivning, VVS- och elinstallationer, vägg- och golvarbeten, kakel- och klinkerinstallation, inredningsinstallation samt avslutande arbeten och rengöring.

Hur lång tid tar det att renovera ett badrum?

Tiden för en badrumsrenovering beror på storleken på badrummet och omfattningen av arbetet. En mindre badrumsrenovering kan ta så lite som två veckor medan en mer omfattande renovering kan ta upp till sex veckor.

Vad är den genomsnittliga kostnaden för en badrumsrenovering?

Kostnaden för en badrumsrenovering varierar beroende på omfattningen av arbetet, materialval och andra faktorer. En mindre renovering kan kosta mellan 50 000-100 000 kr medan en mer omfattande renovering kan kosta upp till 300 000 kr eller mer.

Behöver jag en bygglov för att renovera mitt badrum?

I allmänhet behöver du inte en bygglov för att renovera ditt badrum om du inte gör förändringar i bärkonstruktionen eller omfattande el- eller VVS-installationer. Det är dock alltid bäst att kolla med din kommun för att vara säker på att du följer deras regler och föreskrifter.

Kan jag bo hemma under en badrumsrenovering?

Det är möjligt att bo hemma under en badrumsrenovering, men det kan vara besvärligt och obehagligt. Du kommer att ha begränsad tillgång till badrummet under arbetet, och det kan vara bullrigt och dammigt. Det är bäst att överväga tillfälligt boende under renoveringen om möjligt.