Om oss - Söderorts vvs och bygg AB
Ring mig!

Om oss

Vi är ett lokalt företag hjälper dig med det mesta inom VVS och bygg i hela Stockholm och omnejd.

Om oss

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen har vi samlat på oss en imponerande kunskapsbas, vilket innebär att vi kan ta oss an projekt av alla storlekar och komplexiteter. Vi erbjuder inte bara våra kunder ROT-rabatter, utan vi är också stolta över att kunna erbjuda jourtjänst som är tillgänglig 24 timmar om dygnet, året runt.

Oavsett när du behöver hjälp kan du räkna med att vi finns där för dig. Vår expertis spänner över ett brett spektrum av områden och vi har arbetat nära både privatpersoner och företag. Genom vårt nätverk av partners kan vi säkerställa att vi alltid kan tillhandahålla de bästa lösningarna för dina VVS-behov. För oss på Söderorts VVS och Bygg är kundnöjdhet och goda relationer av största vikt. Vi är fast beslutna att alltid sätta kundernas behov först och arbeta tillsammans för att hitta kreativa och kostnadseffektiva lösningar. Vi tror på att ge en personlig touch, vilket innebär att ta dig tid att förstå varje kunds unika behov och önskemål.

Kvalitet, noggrannhet och tillförlitlighet är våra ledord. Vi letar ständigt efter nya sätt att förbättra och utveckla vår verksamhet, för att kunna ge bästa möjliga service till våra kunder. När du anlitar Söderorts VVS og Bygg kan du vara säker på att du får en partner som bryr sig om din absoluta tillfredsställelse och strävar efter att överträffa dina förväntningar.

Vi hjälper dig med detta

Hos oss utförs all sorts VVS arbeten, från stora till små.
Allt ifrån entreprenad, nyproduktion, ROT-jobb, stambyten, badrumsrenoveringar, blandarbyten, byte av WC, VVB byten, pump byten och mer. Listan kan göras lång!
Vi kan även ta hela projekt som har med mer en bara VVS att göra vi har många bra samarbetspartners. Därför kan vi kan erbjuda totalentreprenad på nästan alla jobb. vårt fokus ligger alltid på att ha nöjda och återkommande kunder, därför är kunden alltid i fokus hos oss.

Du ska kunna känna dig trygg från början till slut och veta att vi finns med dig hela vägen.

Fyll i formuläret

Ange namn, epost och telefonnummer för att bli kontaktad.

Få en kostnadsfri offert